Scurt istoric

SC General ElectroProexim SRL este o societate infiintata in anul 1992, ce activeaza in domeniul instalatiilor electrice civile si industriale executand si proiectand lucrari in domeniul de tensiune 0,4-110kV.

Societatea dispune de un colectiv bine pregatit, format din ingineri, maistri, electricieni, cu o vasta experienta in domeniu de peste 20 ani, precum si de echipamente si scule profesionale, oferind servicii de calitate, respectand standardele si normativele in domeniu.

SC General ElectroProexim SRL executa lucrari si servicii in reteaua de distributie si utilizarea energiei electrice, conform atestat A.N.R.E., dupa cum urmeaza:

• Lucrari tip B si C2 ( proiectaresiexecutie );
• Lucrari tip E1 si E2 ( proiectaresiexecutie );
• Lucrari tip C1A ( proiectare );
• Lucrari tip C1B ( proiectare );
• Lucrari tip C2B ( executie ).
Serviciile de racordare la reteaua electrica se adreseaza urmatoarelor categorii de consumatori:
-Comsumatori Casnici;
- Consumatori Industriali;
- Consumatori Prestatori De Servicii Publice;
- Consumatori Sezonieri;
- Consumatori Din Sectorul Comert Si Servicii;
- Consumatori Agent Economic (este clientul tip persoana fizica autorizata sau persoana juridica, care cumpara energia electrica in scopul realizarii de activitati industriale, comerciale sau agricole)

Obiectivul nostru este sa oferim solutii optime, de calitate, care sa respecte cerintele beneficiarilor, termenul de executie si bugetul alocat.
Acoperim cat mai multe sectoare in furnizarea de servicii la cele mai inalte standarde in domeniul electricitatii aducand cele mai bune solutii ce vin in intampinarea necesitatilor celor mai exigenti clienti.
Suntem pregatiti sa va transpunem in realitate proiectele cele mai complexe.
Toate acestea le realizam cu o echipa tehnica bine pregatita, capabila sa aplice tehnologiile sisistemele de lucru la nivel european.
Echipamentele utilizate, executia si montajul in instalatii electrice (0.4-110kV) sunt in concordanta cu cerintele standardelor interne si internationale.
Materialele necesare efectuarii lucrarilor sunt aprovizionate de la furnizori certificati.
Datorita profesionalismului suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.